Bara riktig mat

Bloggen drivs av mig, Anders. Jag är en glad och ambitiös hemmakock under upplärning, ständig upplärning. Jag älskar att ta långa vägar för att nå till målet och helst gör jag det mesta från grunden. Jag har en liten förkärlek för amerikansk mat med texmex, cajun och vällagad junkfood. Jag är också väldigt intresserad av teknik och utrustning, knivar har blivit lite av ett specialintresse. När tillfälle ges så blandar jag också gärna in vetenskap i matlagningen. Till yrket är jag forskare inom kemi och jag bara älskar när min största hobby (matlagning) krockar snyggt med mitt yrke (kemi). På det hela taget är bloggen rätt babblig, men det är så jag funkar.

Bara riktig mat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,14 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.