Den Rockade Kocken

Sveriges mest unika mat- och musikblogg. Här blandas det friskt med rykande färska recept och tungt rockande videor, här trängs matfakta med musiknyheter och resetips relaterade till mat och musik. Du kan också följa arbetet med landets mest unika bokprojekt, Metal Munchers, den första i en hel serie böcker där alla dina favoritartister ger dig sina favoriträtter blandat med bilder, presentationer och mycket mer.

Den Rockande Kocken

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (117 votes, average: 3,92 out of 5)
Loading ... Loading ...

One Response to Den Rockade Kocken

  1. Eva says:

    Killen har fattat det hela till 100%, man måste ha roligt och göra sin egen grej. En annan blogg recenserade och intervjuade nyligen och det måste vara det bästa omdöme jag sett om Den Rockande Kocken. Vad finns me att säga egentligen än att både grabben och bloggen både äger och rockar fett…

    ”Den Rockande Kocken eller Tobbe Hvornum som han snarare heter driver sin matblogg blog.godaremat.se. Han har bloggat där sedan Juni 2010 och redan i september 2010 kan jag se att jag besökte hans blogg för första gången. Den Rockande Kocken är ett skönt komplement till många av de andra svenska matbloggarna men ändå en matblogg av riktigt bra klass. Han har på sitt sköna sätt kunnat kombinera rocken med maten och det känns som om han lyckats kombinera två olika världar och skapat en helt egen ny värld.”