Food and health in my way

En blogg skriven av en endast 15 årig tjej som älskar att hålla på mat! Tre ord som beskriver min matlagning är gott, nyttigt och enkelt. Jag lagar mat som kroppen och själen mår bra av. Jag är emot fabrikerad mat och försöker laga med naturliga råvaror så mycket som möjligt. Frukosten är min favoritmåltid och varieras varje dag. Förutom frukost bloggar jag om hälsosamma mellanmål, middagsrecept och luncher. Blir även en del efterrätter eller ”gottis” som jag kallar det, men då nyttiga varianter såklart men minst lika goda för det. Jag tror inte på dieter, men testar gärna recept som är enligt GI, rawfood och LCHQ (som LCHF men med mer kolhydrater av rätt sort). Mitt mål med bloggen är att inspirera andra till bättre matvanor som håller i längden! Välkommen in :D

Food and health in my way

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,75 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.