Kjerstis mat och prat

Mat och hälsofrågor är mitt största intresse och har varit det under många år. Jag har aldrig haft mat som yrke, men matlagning och bakning har varit en skön och jordnära avkoppling till mitt ibland ganska tuffa jobb som kurator inom hälso- och sjukvård. När jag slutade jobba för några år sedan och fick mer tid över bestämde jag mig för att starta min matblogg och dela med mig av mina egenkomponerade recept och även av en del ”klokskap” som jag samlat på mig genom åren – i form av reflektioner kring smått och stort i livet. Jag är glutenintolerant och därför blir det förstås glutenfritt jag bloggar om (förutom några recept som hängt kvar från mitt ”gamla liv”). I övrigt följer jag inga dieter, men tror på äkta, naturlig mat lagad från grunden och med så bra och rena råvaror som möjligt. Jag vill laga mat med en hälsosam twist, men så enkelt som möjligt så att alla ska kunna laga min mat. Min ambition med bloggen är att inspirera dig till att våga pröva något nytt och annorlunda, tänka i nya banor, och i bästa fall i slutändan må lite bättre – både i kroppen och i själen. Jag vill gärna ha en dialog med mina läsare, så välkommen att höra av dig, antingen i kommentarsfältet eller direkt på mailen.

Kjerstis mat och prat
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.