Kaffekapslar.se

Kaffekapslar.se är en sida om det mycket populära temat kaffe! Här hittar du information, test och beskrivningar om kaffe, kaffemaskiner och kaffekapslar. Du får reda på hur de smakar och vilka kaffekapslar som är passar med vilken maskin, så du kan vara säker på att beställa rätt kapslar.

Givetvis så listar vi alla kompatibla kapslar som finns på den nordiska marknaden. Du kan som läsare vara med och bidra och diskutera på sajten.

Whiskybloggen

Whiskybloggen – ständigt uppdaterad om det som händer i whiskyvärlden.

Whiskybloggen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Smaka och se

Jag är en tjej i mina bästa år som har förmånen att få arbeta med något av det roligaste jag vet nämligen att laga mat. Jag arbetar på en fristående förskola där jag varje dag serverar ca 35 barn och deras fröknar god och hemlagad mat. Jag brinner för att vidga människors vyer när det gäller matlagning, att våga pröva nya smaker , nya maträtter och bli inspirerad att själv laga mat. I min blogg hittar man kanske inte de där självklara recepten utan kanske mer de som går lite utanför ramarna, som får dig att experimentera och göra saker du aldrig gjort förr. Hemma experimenterar jag gärna och testar nya saker och det brukar hamna som inlägg i bloggen. Min filosofi är våga testa, du lär dig alltid nåt på vägen. Min blogg är dessutom ganska mycket inspirerad av utländsk mat,( kanske framför allt från Peru,) att göra mat från grunden och framför allt att ta till vara på så mycket som möjligt.

Smaka och se
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat

Mat och hälsa har alltid intresserat mig, och jag försöker leva efter principen att alla råvaror och produkter man använder ska vara så rena som möjligt. Ekologiskt är en självklarhet, och halvfabrikat är mer eller mindre bannlyst i mitt kök. Jag har inte själv några allergier, men jag väljer ändå att äta glutenfritt, mjölkfritt och sojafritt i så stor grad som möjligt, och därför har jag gjort kategorier som gör det möjligt att välja recept efter dessa kriterier. Ägg och nötter använder jag mycket i min matlagning, men jag har ändå med kategorierna ”Utan ägg” och ”Utan nötter” eftersom det också är väldigt vanliga allergener. Och i mitt begrepp nötter ingår även mandlar och jordnötter, även om jag vet att det egentligen inte är korrekt… Vi försöker också äta mat med lite kolhydrater, men äter inte strikt LCHF utan snarare en ganska liberal variant för det mesta. Därför har jag kallat den ena kategorin ”LCHF eller GI”. Här kan man alltså hitta recept från bägge ändar av skalan, från ketosbildande LCHF till relativt kolhydratsrik (sett med LCHF-ögon) mat, men som ändå har lågt GI.

Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Anders mat

Matlagningskonsten lärde jag av mormor som hade grönsaksland, slaktade och lagade utsökt.
Jag skriver om min mat och lär mig nya recept – Ett folkbildningsprojekt – Enkel,rejäl och god mat, lätt att laga

Anders mat
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Nyttig mat

Tipsar om nyttiga recept med lite kolhydrater och mycket smak. Tipsar även om restauranger och caféer där man kan äta nyttigt

Nyttig mat
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 3,29 out of 5)
Loading ... Loading ...

Tinas foodinspiration

Bilder och recept på vad jag lagar och bakar. För det mesta god och nyttig mat som är pp beräknad för dig som är med i Viktväktarna men även lite annat för speciella tillfällen.

Tinas foodinspiration
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading ... Loading ...

Spanchefens matblogg

Syftet med bloggen är inte att vara ännu en pretentiös matblogg med invecklade recept utan gott och enkelt med mycket skratt varvat
med roliga händelser från mitt liv som Stockholmspolis.

Spanchefens matblogg
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

BilboBlueEyes

På bloggen dryftar jag både smått och gott men i huvudsak är det om en ekologisk livstil och en matglädje trots en mängd allergier. Alla recept är glutenfria, mjölkfria och sockerfria. Ibland gör jag ren vegan eller Raw food, men ibland blir det fisk eller skaldjur.

BilboBlueEyes
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

SEGISSOUSVIDE

Syftet med sidan just nu att utforska Souse Vide matlagning och göra tester för hemmabruk.

Vi håller på med hästar och vår tid är mycket begränsad, just detta har gjort att jag fastnat för denna form av matlagning.
Den passar i vårt livstempo.
Efter många långa timmar i stallet och på jobbet kan man komma hem och relativt snabbt få upp mycket vällagad mat på bordet.

SEGISSOUSVIDE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 3,18 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 2312345»...Last »