Mera matglädje med matallergi

Bjud hem en matallergiker!

Kan man verkligen laga mat och baka utan våra mest grundläggande födoämnen? Blir det gott? Att leva med matallergi är många gånger svårt. Vår mat är ett av de viktigaste grundbehoven och vi vill ju gärna att den ska vara njutningsfullt och gott! I den här bloggen kan du läsa och finna recept helt utan mjölk, ägg, soja och havre, en del recept är även helt utan sädesslag. Omarbetade och prövade och faktiskt riktigt goda! Att leva med matallergi innebär ibland begränsningar och svårigheter i livet. Men det finns massor med god mat att laga och underbara bakverk att baka. Jag som driver denna blogg är mamma till två barn med födoämnesallergier. Jag gillar det enkla! Enkel vardagsmat, utan allt för mycket krusiduller. Jag befinner mig gärna i köket och provar mig fram och smakar på klurigheterna för att hitta goda alternativ till allergierna. Och jag får använda kreativiteten ända ut i fingerspetsarna ibland. Vare sig du är matallergiker eller inte så hoppas jag att du finner inspiration. Välkommen!

Mera matglädje med matallergi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.