Smaka och se

Jag är en tjej i mina bästa år som har förmånen att få arbeta med något av det roligaste jag vet nämligen att laga mat. Jag arbetar på en fristående förskola där jag varje dag serverar ca 35 barn och deras fröknar god och hemlagad mat. Jag brinner för att vidga människors vyer när det gäller matlagning, att våga pröva nya smaker , nya maträtter och bli inspirerad att själv laga mat. I min blogg hittar man kanske inte de där självklara recepten utan kanske mer de som går lite utanför ramarna, som får dig att experimentera och göra saker du aldrig gjort förr. Hemma experimenterar jag gärna och testar nya saker och det brukar hamna som inlägg i bloggen. Min filosofi är våga testa, du lär dig alltid nåt på vägen. Min blogg är dessutom ganska mycket inspirerad av utländsk mat,( kanske framför allt från Peru,) att göra mat från grunden och framför allt att ta till vara på så mycket som möjligt.

Smaka och se
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.