Stockholm Tea House

Mitt intresse för mat tog fart ordentligt när jag gick i mellanstadiet.
Jag hade klasskamrater från Europas alla hörn.
Det bästa jag visste när jag var hemma hos en kompis var att få stanna kvar och
äta middag.
Där och då blev jag förälskad i det franska, italienska, grekiska och turkiska
köket bl a.
Mycket grönsaker, helt nya kryddor, yoghurt i maten istället för grädde bland
mycket annat gav mig helt nya smakupplevelser.

Jag började införa egna rätter till middagsbordet hemma som var långt från våra
traditionella. Sedan har mitt intresse för mat bara fortsatt.
Det blev även restauranglinjen på gymnasiet.

Sedan augusti 2013 driver jag min blogg Stockholm Tea House.
Här delar jag med mig av mina favoriträtter och annat som jag tycker om att
laga eller baka.
Här förenar jag mina två största intressen: matlagning och fotografering.

Min passion för utländsk mat har bara fortsatt och det är mycket sådan mat som
jag gärna lagar.
Hemma varvas svensk husmanskost med mat från favoritländernas bord.

Hoppas att du hittar något du blir sugen på.

Stockholm Tea House
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.