Taste Eat Repeat

Jag heter Josefin och är 19 år. De senaste åren har mitt intresse för kost och matlagning blivit allt större, speciellt när det gäller hälsosam mat. Jag har även ett stort intresse för idrott och sport. Taste Eat Repeat är en matblogg speciellt inriktad på nyttig, hälsosam mat och nyttiga efterätter. Mitt mål är att göra efterätter så nyttiga att man i princip ska kunna äta dem till frukost, självklart ska de vara goda också. Det här är alltså en blogg för alla dem som vill äta goda efterrätter, brownies, chokladkakor, kladdkakor, tårtor, kakor, glass och paj utan att offra sin hälsa eller form.

Jag försöker hålla mig till några enkla hälsoprinciper när det gället min matlagning. Lågt GI, nyttigt fett, naturliga ingredienser. Sedan är det bara fantasin som sätter gränserna.
Hälsosam mat är ju så oändligt mycket mer än bara morötter och salladsblad. Och trots att jag aldrig har varit någon större godisätare tidigare har nyttiga efterätter fått mig på andra tankar. De smakar minst lika bra som vanliga efterätter (om inte bättre) och är fulla av nyttigheter och näringsämnen.

Kort sagt, på min blogg kommer du att hitta recept på mat, efterrätter och bakverk gjorda på hälsosamma och naturliga ingredienser. Målet är att skapa maträtter som inte bara är ”nyttiga” utan också supergoda! Nyttig mat, nyttiga efterrätter, roligt och gott.

Taste Eat Repeat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.