Två små kök

Välkommen till mina två små kök! Ett krypin har jag i sta’n och det andra i stugan på landet. Här gäller vardagsmat och fest kryddat med livet. Jag, Lotta, är en glad amatör framför spisen och bakom kameran som lagar mat så gott som varje dag. Vill gärna prova nytt hela tiden även om favoriter återkommer. Inspiration får jag från min mammas husmanskost och alla recept jag kommer över i kokböcker, tidningar och på nätet. Trots att jag uppskattar klassiker är jag helt orädd för att prova något nytt och att ändra i recept jag kommer över. Synd bara att det finns fler recept än tid att prova dem…

Min förhoppning är att du hittar mat här som du också vill laga, det är inga konstigheter jag gör. Sedan är det upp till dig att göra det till din smaksak! För det är det som är största charmen och nöjet med matlagning, tycker jag, att man får göra lite som man vill. Om och om igen. Och det behövs inget stort kök för att ta ut svängarna heller.

Två små kök

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.